COUSCOUS MAROKKAAANS RESTAURANT

COUSCOUS MAROKKAAANS RESTAURANT Marokkaans restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 148 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Couscous Marokkaaans Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

2 aug 2022 om 19:52 Ondanks dat het bijna een uur later bezorgd werd dan rond bezorgtijd, was het eten heerlijk
24 jul 2022 om 18:22 Ontzettend lekker goed gekruid en lekker warm zeker een aanrader om de couscous mixed te bestellen !
19 jul 2022 om 23:14 The food is not enough for what i payed even is not tasty
10 jul 2022 om 16:34 ze hebben mijn geld gestolen, de waarheid is dat ze ermee instemden het te brengen en ze stalen het van mij hoe erg het is
25 jun 2022 om 20:26 Er ontbreekte wat bij mijn bestelling, dan probeer ik jullie te bereiken maar er word niet opgenomen?? Heel raar, Eten was echt matig , gehakt ging nog wel maar die kip was echt niet te doen, waste of money
3 jun 2022 om 19:57 Heerlijk gegeten!
27 mei 2022 om 23:23 Heerlijk eten.
8 mei 2022 om 22:17 Nooit klachten gehad maar deze avond 50 min later bezorgd dan afgesproken en er zaten géén pruimen bij die ik wél besteld had.
5 mei 2022 om 0:06 Super lekker, het heeft heerlijk gesmaakt alles was super vers!
3 mei 2022 om 19:52 Het was lekker maar ik had er meer van verwacht. Simpel stoofvlees met groente. Miste echt de traditionele kruiden en citroen.
7 mrt 2022 om 20:23 Tajine was echt heerlijk maar erg laat
20 feb 2022 om 20:35 De couscous was niet lekker klein stukje kip saus/jus smaakloos en waterig heb wortelen en kikkererwten bij besteld vol met wortelen 4 kleine stukje pompoen en mijn kikkererwten moest ik zoeken pppfff geen 2e keer voor mij.