COUSCOUS MAROKKAAANS RESTAURANT

COUSCOUS MAROKKAAANS RESTAURANT Marokkaans restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 140 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Couscous Marokkaaans Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

8 mei 2022 om 22:17 Nooit klachten gehad maar deze avond 50 min later bezorgd dan afgesproken en er zaten géén pruimen bij die ik wél besteld had.
5 mei 2022 om 0:06 Super lekker, het heeft heerlijk gesmaakt alles was super vers!
3 mei 2022 om 19:52 Het was lekker maar ik had er meer van verwacht. Simpel stoofvlees met groente. Miste echt de traditionele kruiden en citroen.
7 mrt 2022 om 20:23 Tajine was echt heerlijk maar erg laat
20 feb 2022 om 20:35 De couscous was niet lekker klein stukje kip saus/jus smaakloos en waterig heb wortelen en kikkererwten bij besteld vol met wortelen 4 kleine stukje pompoen en mijn kikkererwten moest ik zoeken pppfff geen 2e keer voor mij.
28 jan 2022 om 22:42 De tajine was echt lekker. Dat de bezorging wat lang duurde snappen we, dit was niet iets dat even opgewarmd is. Hier gaan we beslist vaker bestellen.
6 jan 2022 om 20:01 Heerlijke couscous, ruim genoeg voor 2/3 personen. Goede service
1 jan 2022 om 13:30 Iets na 19.00 uur eten besteld maar deze niet ontvangen. Ik probeer ze vandaag te bellen
24 dec 2021 om 20:07 Het was even wachten, maar het eten was echt voortreffelijk!!! Vlees was goed gaar en ook gewoon veel! Super vers broodje erbij… Voor een grote eter zou een 2e broodje wel een aanrader zijn!! Hier komen we zeker nog een keer terug!
29 nov 2021 om 19:17 Het was heerlijk
16 okt 2021 om 23:16 Eten was erg flauw en smakeloos!
21 aug 2021 om 0:28 Erg lekker eten bezorging duurde alleen heel lang vond ik